SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
FC Norrsken
Fotboll

Sammandrag på Norrvallen
2024-06-09 10:22

Den 15/6 har vi vårt första egna sammandrag på Norrvallen. Varje lag spelar tre matcher.  Samling 09:30, Första avspark är kl 10, andra kl 11 och sista kl 12. Ni som fått matchtröjor tar med dem, det finns matchtröjor till er som ännu inte fått någon. 

 

Alla barn måste ha benskydd, fotbollsskor, uppsatt hår och borttagna/tejpade örhängen.  Svenska fotbollsförbundet har också startat ett arbete för att skapa ett bättre matchklimat och vill därför påminna alla vuxna att ta sitt ansvar för att skapa en positiv atmosfär. Så här skriver Norrbottens fotbollsförbund:

"Det är barn som spelar. Barn idrottar för att det är roligt. Barnen och domaren är under utbildning. Din viktigaste uppgift är att vara en förebild. Barn lär sig genom att härma andra. Uppmuntra barnens försök och strävan. Matchen är ett tillfälle att lära sig"


Nyhetsarkiv
Piteå Summergames2024-06-17 15:51
 
Våra sponsorer